Könyvvizsgálat könyvelés Tömpe és Társa Bt. Veszprém megye
Auditing, Economic and Financial Consultant L.P.

Könyvvizsgálat - Cégünkről

Könyvvizsgálat - Tömpe és Társa Bt.

Tömpe és Társa Bt. Könyvvizsgálat -  Veszprém megyeKönyvvizsgálat szakterülettel társaságunk 1991. óta van jelen a könyvviteli szolgáltatók piacán. Fő tevékenységként a könyvvizsgálat szerepel a tevékenységi palettán, melyet az egész ország területén végzünk. Könyvviteli szolgáltatásunk magában foglalja működő és kezdő vállalkozások alapítását, könyvvezetését, átalakítását. A valós piaci értékek megállapításához vagyonértékelést is végzünk. Adótanácsadással, szakértéssel segítjük a vállalkozások optimális nyereségszintjének elérését. Közel két évtizedes munkánk során a változó irányítási és gazdálkodó rendszer minden elemét megismertük, és folyamatosan naprakészen állunk rendelkezésre. A közigazgatás ecegllenőrzési funkciójának erősödésével önkormányzatok könyvvizsgálatát és belső ellenőrzését vállalunk és vállaljuk továbbra is. Mindehhez megfelelő szakmai felkészültségű munkatársak állnak rendelkezésre. Ügyfeleink között tudhatjuk az ipar, a kereskedelem, a közigazgatás több jeles képviselőjét, nonprofit szervezeteket.

Könyvvizsgálói tevékenységünkkel hozzá kívánunk járulni a vállalkozások gazdálkodási tevékenységének alakításához, a gazdálkodáshoz szükséges információk megszerzéséhez, elemzéséhez és a törvényi lehetőségek minél hatékonyabbalkalmazásához. Célunk, hogy rávilágítva a gazdálkodásban rejlő lehetőségekre, segítsük ügyfeleink munkáját, egyben biztosítva a tulajdonosi elvárásoknak, és az állami szabályozásnak megfelelő gazdasági környezetet.


Elérhetőség

Tömpe és Társa Kft.
8200 Veszprém, Jutasi út 91. fsz. 3.
Tel.: 06 (88) 401-140; 06 (30) 9594-326;
Fax: 06 (88) 799-063

E-mail: tompeestarsa@tompeestarsa.hu


Könyvvizsgálat, könyvelés, könyvvizsgálat, könyvvizsgáló, Veszprém, , adótanácsadás, Kiss Mária, megye, könyvelés, könyvvizsgálat, könyvvizsgáló, Veszprém, Kiss Mária, megye, könyvelés, könyvvizsgálat, könyvvizsgáló, Veszprém, Tömpe és Társa, Co, adótanácsadás, Kiss Mária, Veszprém megye, könyvelő