| Szolgáltatások | Autóbuszaink | Kapcsolat | Üzletszabályzat |  
  TAPOLCAI HELYIJÁRATI MENETREND  
 

Az MB Balaton két önálló buszos vállalkozás társulásával jött létre 2006.04.01-én. Ezek egyike a Budapesti MB Travel (több mint 15 éve a piacon), a másik egy Szigligeti személyszállító vállalkozás.

Az vendégek létszámaihoz igazodó járműpark a személyautótól a 49+2 fős autóbuszig minden igényt kielégít.

Autóbuszaink a nemzetközi elvárásoknak maximálisan megfelelnek, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. Mindegyikük légkondicionált, videóval, toalettel felszerelt, kiváló esztétikai állapotú. Cégünk elsődleges feladatának tartja a minőségi szolgáltatás fenntartása és fejlesztése érdekében az autóbuszok folyamatos cseréjét újabb és fiatalabb típusokra.

Az autóbuszokon és személyautókon dolgozó gépkocsivezetők mindegyike a beutaztató idegenforgalomban tevékenykedik napi rendszerességgel. Helyismeretük – szállodák, intézmények, éttermek – országos viszonylatban is kiemelkedő.
Az idegenforgalmi munkájukból adódóan mindegyikük rendelkezik bizonyos színtű nyelvtudással.

A gépkocsivezetők öltözéke egységes, szabályzott,– sötét öltöny, ing, fekete cipő, nyakkendő.
Mindegyikük mobiltelefonnal rendelkezik, mely kötelező munkaeszköz az elérhetőség és rugalmas program-lebonyolítás érdekében.

A programok lebonyolítását – a kiállási időpontok tervezését és összehangolását a helyszínekkel, az utazók létszámával és a megfelelő kapacitású járművel – saját tervezésű és folyamatosan fejlesztett számítógép rendszerünkkel irányítjuk. Az alkalmazott program gyors beavatkozást és információáramlást tesz lehetővé bármilyen változás vagy adatkezelés esetén.
Járműparkunk kapacitása lehetőséget biztosít biztonsági tartalék elkülönítésére, így a lehető legrövidebb időn belül lecserélhetünk egy esetlegesen meghibásodott autóbuszt.

Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, s lehetőséget biztosít számunkra személyszállítással kapcsolatos tervei lebonyolításában.

Buszaink légkondicionáltak.


Jelenlegi autóbuszparkunk:

  1. Volvo (53 fő)
  2. Mercedes (49+2 fő)
  3. MAN (49+2fő)
  4. Neoplan (30+2 Fő)
  5. Iveco Marcopolo (24+2 fő)
  6. Mercedes Sprinter
  7. Neoplan N 4016 (2 db)
  8. Neoplan N 316
  9. MAN 11.150
  10. MAN 469 NM

További képek a galériában >>>

Személyszállítás

A gördülékeny és minőségi szolgáltatásunk másik alapja gépkocsivezetőink kiváló felkészültsége és hosszútávú tapasztalata.

 

Elérhetőségeinket itt olvashatja >>>

Ügyelet: 0-24 h -ig
+ 36 (70) 942-2700


Buszaink jelenléte, minősége és az elégedett megrendelők bizonyítják, hogy egyre többen választják szolgáltatásainkat.

Alvállalkozókkal is együttműködünk, akik különböző méretű és jó minőségű autóbuszokkal rendelkeznek!

 
  Tel: 06 (87) 510-373
Fax: 06 (87) 510-374
0-24-ig: 70/942-2700
E-mail: mbbalaton@t-online.hu
 
  Kabriós városnézés ( ügyfeleknek)  
  Szolgáltatásainkból: személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal, személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal, személyszállítás, autóbusz, autóbuszos, nyaralás, kirándulás, Keszthely, szállítás, busz, neoplan, iveco, légkondicionált, luxus, külföld, belföld, belföldi, külföldi, autóbusszal